Fijne feestdagen!

Wij wensen iedereen hele fijne dagen en een gezond, liefdevol en gezellig 2011 toe. Dat het jaar mag brengen wat je er van hoopt.

Wij hopen dat we een steentje bij kunnen blijven dragen aan de bewustwording rondom het Downsyndroom en de integratie van mensen met Down in de samenleving en dat daarnaast mensen plezier blijven beleven aan onze verhalen.

Olivier en Tefke

(foto van Kerst 2009)

4 Responses to Fijne feestdagen!

 1. liesbeth

  Beste Tefke,
  Mijn man heeft met JW gewerkt in Hoevelaken. Jou ken ik niet,maar ik vind je site heel mooi en ik vind het ontzettend knap dat je dit stukje van je leven deelt met anderen. Ik heb veel bewondering voor jullie eerlijkheid. Het allerbeste gewenst voor het komende nieuwe jaar!!

  Groet, Liesbeth

 2. @Liesbeth: Wat leuk dat je reageert. Ik moest even aan JW navragen wien’s vrouw je was, maar hij wist het gelijk hoor. Dank je wel voor je compliment, hartstikke aardig. Voor jullie ook het allerbeste gewenst en dat 2011 maar een mooi jaar voor jullie mag worden.

 3. Hoi lieve Tefke,

  Wat een mooie kerstfoto van jou met je kleine vriend!
  Wij wensen jou, JW en Olivier (en die kleine uk in je buik) een heel gelukkig en vooral gezond 2011 toe! En dat 2011 jullie jaar wordt, lijkt me duidelijk ;)

  Veel liefs, Nicole, JW, Elise en Marijn

 4. @Nicole: Dank je wel! Voor jullie veel gezondheid en geluk gewenst en we zien elkaar hopelijk snel weer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>